Μας ελάτε σε επαφή με
Stefan Jiao

Τηλεφωνικό νούμερο : 13924978499

WhatsApp : +8613924978499

PIONEERTEX το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών υποβλήθηκε αίτηση για την επένδυση τάφρων στη μελέτη πρόγραμμα-περίπτωσης των Φιλιππινών

April 30, 2022

το 2021, 3 εμπορευματοκιβώτια του συγκεκριμένου υφάσματος χαλιών στάλησαν στις Φιλιππίνες.

 

Όλοι υποβάλλονται αίτηση για το πρόγραμμα επένδυσης τάφρων.

 

Συγκεκριμένο πάχος υφασμάτων χαλιών: 8mm.

Χρώμα: Πράσινος.

 

Το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών ενισχύθηκε από το τρισδιάστατο ύφασμα πλήκτρων διαστήματος μέσα, και υποστηρίζεται από HDPE geomembrane.

Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο αντικατεστημένο τρισδιάστατο προϊόν καμβά τσιμέντου ύφους πλήκτρων διαστήματος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PIONEERTEX το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών υποβλήθηκε αίτηση για την επένδυση τάφρων στη μελέτη πρόγραμμα-περίπτωσης των Φιλιππινών  0

 

Η περιπτωσιολογική μελέτη ήταν συνημμένη εδώ γιατί σας μεταφορτώστε και αναφορά!

 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΑΣΜΑ GCCM ΧΑΛΙΩΝ (CMC)

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΛΈΤΗ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΑΦΡΩΝ

 

Το Σεπτέμβριο του 2018, το συγκεκριμένο ύφασμα GCCM χαλιών (CMC) διευκρινίστηκε στις τάφρους αποξηράνσεων γραμμών κατά μήκος ενός τεντώματος 1.8km της τάφρου στο χωριό, πρόγραμμα Southwoods Ecocntrum, Μανίλα, Φιλιππίνες.

 

Τα τμήματα του καναλιού ήταν πέρα από την προσιτότητα του εξοπλισμού εγκαταστάσεων και απαίτησαν τη χειρωνακτική μεταφορά των υλικών

πέρα από μια στενή γέφυρα και επάνω μια απότομη κλίση. Τα CC επέτρεψαν μια συγκεκριμένη λύση να ευθυγραμμίσουν αυτά τα τμήματα καναλιών αποξηράνσεων όπου θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουν οι συμβατικές συγκεκριμένες επιλογές.

 

CMC8 χρησιμοποιήθηκε στη γραμμή ένα την κύρια τάφρο και τις διάφορες μικρότερες τάφρους στην περιοχή. Η κύρια τάφρος είναι περίπου 1700m στο μήκος, 3m στο πλάτος στο λόφο, και 1m ευρέως στη βάση.

 

Σε προετοιμασία για την εγκατάσταση, τα τμήματα των καναλιών αποξηράνσεων φράχθηκαν μακριά με τη ροή του νερού που κατευθύνθηκε περαιτέρω προς τα κάτω, και οι τάφροι αγκύρων κόπηκαν στους ώμους των καναλιών. Τα κανάλια καθαρίστηκαν έπειτα των συντριμμιών και των επιδεινωμένων τμημάτων geo-textile.

 

CMC ξετυλίχτηκε στο επίπεδο και την περικοπή στο συγκεκριμένο μήκος σχεδιαγράμματος, πρίν τοποθετείται στην τάφρο με τα επόμενα στρώματα που επικαλύπτουν τον προηγούμενο κατά 100mm. CMC καθορίστηκε στο υπόστρωμα χρησιμοποιώντας τους επίγειους γόμφους χάλυβα που παρεμβλήθηκαν μέσω κάθε επικάλυψης μέσα στις τάφρους αγκύρων. Οι επικαλύψεις ενώθηκαν έπειτα χρησιμοποιώντας τις βίδες ανοξείδωτου στα κέντρα 200mm.

 

Τα CC εγκαταστάθηκαν σε ένα ποσοστό του περίπου 80m2 ανά ημέρα με μια ομάδα 5 ατόμων (δύο από το πλήρωμα που βάζουν το υλικό και ένα τρίτο που καθορίζουν το σε ισχύ), με συνολικά 5040 SQM εγκατεστημένα. Πριν από την προδιαγραφή CMC, η πέτρα που ρίχνει με μια πλάκα επίστρωσης αναστρέφει εξετάστηκε ως μέσο ευθυγράμμισης της τάφρου, αλλά αυτό θα είχε οδηγήσει αρκετά σε έναν μακρύτερο εγκαθιστά περαιτέρω καθυστερημένος από τις καιρικές συνθήκες. Συγκριτικά, CMC παρείχε μια σημαντικά γρηγορότερη και ευκολότερη εγκατάσταση που αρνείται οποιαδήποτε διάσπαση προγράμματος λόγω του καιρού.

Κανονικά, εγκαταστήστε τα ποσοστά πάνω από 200m ² ανά ημέρα επιτεύχθηκε στο συχνά αυστηρό καιρό και τις κακές επίγειες συνθήκες.

 

CMC έχει ένα καθυστερημένο παράθυρο ρύθμισης 2-4 ωρών, που δίνουν το χρόνο αναδόχων να εγκαταστήσουν το υλικό στους εξαιρετικά υγρούς όρους χωρίς το φόβο της πρόωρης ρύθμισης.

 

Τα CC παρέχουν την άριστη αντίσταση στη UV υποβάθμιση, την οπή και τη freeze-thaw δράση, ενώ όντας ανθεκτικά στα οξέα, τα αλκάλια και τα θειικά άλατα. Έχει μια ελάχιστη ζωή του σχεδίου 50 ετών για το σκληρότερο των εφαρμογών και θα παρατείνει σημαντικά τη ζωή και τη χρησιμότητα των καναλιών αποξηράνσεων για δεκαετίες επόμενες.

 

Η υδάτωση επιτεύχθηκε χρησιμοποιώντας ένα bowser και έναν συνδυασμό μανικών με το ακροφύσιο ψεκασμού συνημμένο, και μετά οι τάφροι αγκύρων επιχωματώθηκαν.

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PIONEERTEX το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών υποβλήθηκε αίτηση για την επένδυση τάφρων στη μελέτη πρόγραμμα-περίπτωσης των Φιλιππινών  1

 

 

 

CMC8 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PIONEERTEX το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών υποβλήθηκε αίτηση για την επένδυση τάφρων στη μελέτη πρόγραμμα-περίπτωσης των Φιλιππινών  2

 

 

 

 

Ανασκαφή και CMC8 που βάζουν τις εργασίες

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PIONEERTEX το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών υποβλήθηκε αίτηση για την επένδυση τάφρων στη μελέτη πρόγραμμα-περίπτωσης των Φιλιππινών  3

 

 

Ανασκαφή και CC8 που βάζουν τις εργασίες

Θέση Sta. 0+760 Sta. 0+740

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PIONEERTEX το συγκεκριμένο ύφασμα χαλιών υποβλήθηκε αίτηση για την επένδυση τάφρων στη μελέτη πρόγραμμα-περίπτωσης των Φιλιππινών  4